Background to fit screen

ОРГАНИЗОВАНЕ ПОСЕТЕ
ТЕАТРИЛО Вам пружа могућност да кроз организоване посете дечијим представама остварите посебне погодности у које спада и попуст на продају карата за представе. Образовне установе попут школа, вртића, као и све остале организације и појединци могу нам се обратити уколико постоји интересовање за долазак групе деце на представе у ТЕАТРИЛО. За организоване посете не наплаћује се сам простор већ само карте и то по сниженој цени. Организовану посету могуће је организовати у већ одређеном термину за извођење дечијих представа (недељом у 12ч) или се може изабрати неки други дан и време по договору.

ЗАВРШНЕ ПРИРЕДБЕ, ПРОМОЦИЈЕ и РАДИОНИЦЕ
Уколико желите да као дечија организација или установа организујете јавне часове,приредбе и слично, ТЕАТРИЛО Вам нуди и ту могућност уз сцену која је комплетно опремљена за овакве активности. Такође уколико желите да промовишете Вашу идеју, производ или да организујете радионице намењене деци ТЕАТРИЛО Вам пружа савршене услове. Промоције књига, едукативне радионице, предавања или било који други облик јавног догађаја намењен најмлађима своје место може пронаћи у ТЕАТРИЛУ уз заиста веома повољне услове. Број гледала/учесника који може да стане у ТЕАТРИЛО је 80.

ПРОСЛАВА НОВЕ ГОДИНЕ
Новогодишњи празници у ТЕАТРИЛУ традиционалнио се организују за заинтересована правна лица (фирме, школе, вртиће и остале организације) која желе да најмлађи проведу незаборавну прославу нове године уз дечију представу, Деда Мраза и поклоне. У овом пакету можете бирати да ли желите само прославу са Деда Мразом и поклонима или желите и дечију новогодишњу представу. Термин одржавања прославе одређује се договором. Уколико желите ТЕАТРИЛО ће Вам организовати и кетеринг, помоћно особље и аниматоре.

ОТВОРЕНИ ЗА ПРЕДЛОГЕ
ТЕАТРИЛО је отворен за све остале предлоге везане за дечије активности, нарочито оне које су едукативног карактера. Уколико желите да одржавате часове страних језика, припреме за школу, спортске активности, радионице или било који други васпитно-образовни програм јавите нам се и остварићете квалитетну сарадњу са нама и то по врло повољним условима јер се ради о објекту који је већ пословно разрађен.


ПРОСЛАВЕ ОСТАЛИХ ПРАЗНИКА

Уколико желите да као правно лице организујете прославе и осталих значајних празника, као што су 8.март, Ускрс и остали празници, обратите нам се и ми ћемо Вам те празнике учинити незаборавним. У овом пакету могуће је организовати осмомартовске радионице на којима ће деца правити честитке и поклоне за своје маме, док ће у ће се за Ускршње празинике бавити темама везаним за Ускрс. Овакве активности је могуће организовати за сваки празник који одаберете.


ПРОСТОР И ОПРЕМА

ТЕАТРИЛО се састоји од четири просторије. Прва просторија намењена за дечије активности је површине 80м2, са сценом, столовима, столицама, видео-пројектором, тв пријемником, озвучењем и професионалном светлосном расветом. Друга просторија је кухињски део са свим потребним елементима. Површина кухиње износи 4м2. Трећа просторија, површине 20м2, опремљена је тв апаратом, столовима и столицама. Четврта просторија, површине 25м2, је заправо летња башта која је адаптирана да може да се користи и зими и представља лепо уређен затворени простор окружен зеленилом. Поседује столове и столице, као и тв пријемник. ТЕАТРИЛО поседује кабловску телевизију, интернет, рачунар, телефон и квалитетне клима уређаје.

За контакт у вези са горе наведеним понудама можете позвати (064) 150-32-32 или (021) 421-682