СТРАХИЊА БОЈОВИЋ, дипл.глумац, ОСНИВАЧ И ПРЕДАВАЧ ДРАМСКОГ СТУДИЈА

Дипломирао глуму на Академији уметности у Новом Саду 2003. године у класи проф.Михајла Јанкетића. Стални члан драме Српског народног позоришта. 2005. године оснива “ПЛУС Театар”, позоришну трупу са којом самостално реализује позоришне пројекте. У сарадњи са америчким драмским писцем Мајклом Вукадиновићем (Michael Vukadinovich), реализује две представе - “Ефекти” (”Sound Cues”) и монодраму “Посетилац” (”Visitor”). Са монодрамом “Посетилац” 2011. године учествује на престижном Њујоршком фестивалу “United Solo”, коју у целости изводи на енглеском језику. Представу "Фикс идеја" изводи на Московском фестивалу "Златни витез". На државној телевизији (”Радио телевизија Србије”) снима серију “Горки плодови” драмског писца Синише Ковачевића. Са редитељем Стефаном Арсенијевићем снима филм “Љубав и други злочини” који је ушао у званичну селекцију берлинског фестивала, као и осталих фестивала домаћег и међународног карактера. Остали Филмови и серије: "Државни посао", "Први сервис", "Помери се с места", "Вере и завере", "Журка", “Срце је мудрих у кући жалости”, "Апофенија", итд.

Биографија на сајту Српског народног позоришта

РУЖИЦА БОЈОВИЋ, глумица-луткарка и васпитач, ОСНИВАЧ И ПРЕДАВАЧ ДРАМСКОГ СТУДИЈА

Дипломирала луткарство у луткарском студију "АНИМА" у класи проф.Тибора Вајде. На економском факултету у Суботици завршила менаџмент тренинг. Такође играла је у представама позоришта "Весела корњача" као и у представама "Позоришта младих". На радио Нови Сад снимила велики број радио драма за децу. Радила је у многим рођендаоницама као аниматор, а затим основала ТЕАТРИЛО у којем ради као аниматор и организатор. Учесник је многобројних дечијих манифестација.

БОШКО ЋИРАК, струковни васпитач-специјалиста, АНИМАТОР

Дипломирао на Високој школи струковних студија за образовање васпитача у Новом Саду. Запослен у П.У. "Радосно детињство у Новом Саду где је стекао вишегодишње искуство у раду са децом. Пише, компонује, а главни музички инструмент му је акустична гитара. Веома посвећен раду са децом, како у установи "Радосно детињство", тако и код нас у ТЕАТРИЛУ. Осим уобичајених игара везаних за анимацију деце, Бошко нарочит акценат ставља на музичку активност деце на рођенданима.

ЦВЕТИН АНИЧИЋ,дипл.глумац-луткар и редитељ, ГЛУМАЦ И РЕДИТЕЉ

Рођен 11.07.1976.год. у Сремској Митровици. Дипломирао на Националној академији за позоришну и филмску уметност (НАТФИЗ) „Крсто Сарафов“ у Софији , одсек луткарство у класи Боњу Лунгова. 2002 год. Постао члан Савеза драмских уметника Србије. Организатор је луткарске изложбе у сарадњи са Змајевим дечијим играма из Новог Сада под називом "Лутка-прво лице именице машта" изложба на којој су се могле видети позоришне и филмске лутке креатора лутака из наше земље . Режирао је следеће луткарске представе за децу : Црвенкапа,
Цвеће мале Иде, Три прасета, Снежана И седам патуљака, Ружно паче, Ивица И Марица, Бајка о бојама, Царево ново одело, Ноди и Јагодица Бобица у свету играчака, Успавана лепотица. Телевизијски рад: луткарска серија за децу “Брканина кухиња “ (Серија је емитована на телевизији Републике Српске БХ),ТВ Пинк Београд учествује на реализацији серије  "Никад извини" (луткарско политичка фарса која се  емитовала на телевизији ПИНК), серији за децу "Математичке приче професора Цифрића" (серија је урађена у продукцији Телевизије Београд), анимира лутке  у филму Милутина Петровића "Југ-Југоисток“ , филм је био приказан на ФЕСТ-у .